Livets största affär -bostadsaffären...

publicerat i Personligt, arkitektur;
Igår skrev jag och Daniel på ett hyreskontrakt för en lägenhet i Tungelsta. Vi kommer att bo på entréplan i ett supermysigt litet hus. Lägenheten är 75 kvm och en tvåa med stora rum och även en öppen spis och en stor trädgård. Här tänkte vi bo tills vi hittar något vi verkligen vill köpa. Vi hyr lägenheten av en bekant, tidsmässigt blev det helt perfekt för både oss och dom då vi faktiskt ska vara utflyttade senast 10 Juli från lägenheten vi sålt.
 
Ju längre tiden gått efter vårt sökande av lämplig bostad desto mer kräsna har vi blivit. Vi har stött på så många objekt som bara flugit iväg från våra händer men som skulle vara helt perfekta för oss, oftast är det nyproduktion. Tyvärr gör kölistor och tidiga intresseanmälan allt lite svårare, att söka nyproduktioner är nästan en heltidssysselsättning. Nu har vi dock någonstans att bo tills RÄTT objekt dyker upp. Vi har satt intresseanmälan på flera olika nybyggnadsprojekt så får vi se vad som händer. Området vi söker i är Stockholm, vi är väldigt flexibla.
 
Bostadsrättsparhus i Vendelsö, tyvärr hann vi inte sälja vår lägenhet innan det blev budgivning. Underbart med fina materialval och fin planlösning. Perfekta promenadstråk.
 
 
 
BR-parhus i Huddinge. Tyvärr visade det sig att intresseanmälan även var kölista och där finns det mer än 100 st före oss på totalt 12 bostadsrätter varav gissningsvis 4 st är i den storlek vi vill ha. Räkna ut chansen själv haha
 
 
BR-parhus i Värmdö.
Inte helt uteslutet men läget ligger lite långt bort från en busshållsplats och på vintern tror jag inte den vägen är särskilt rolig att varken promenera, cykla eller köra efter. Helt ok prisbild och man bor verkligen i skärgården.
 
 
 
Det finns faktiskt några fler intressanta objekt men innan jag vet mer så väntar jag med det. 
 

Kommentera inlägget här :